Muziek- en bezigheidstherapie

Bent u:
a) Depressief?
b) Brak?
c) Verveeld?
d) Op zoek naar goede muziek?

In aanloop naar het langverwachte nieuwe album van Elbow, The Seldom Seen Kid, heeft de band een website gelanceerd waarop iedere week een (deel van een) track wordt ontrafeld. Jawel, u leest het goed. Op maandag worden een aantal sporen op de website gezet, op dinsdag worden er een paar nieuwe bij gedumpt en op woensdag heb je het nummer dan compleet.

Mits je de tracks kan vinden natuurlijk. Ze zitten namelijk in de kubus verstopt die ook op de albumcover staat. En als je niet consequent, systematisch alle vakjes afgaat, ben je best lang aan het zoeken. Maar dan krijg je wel automatisch alle gevonden sporen te horen als er een nieuwe bijkomt. Het loont in ieder geval zeer zeker om op maandag alvast de eerste 5 sporen van het nieuwe liedje te zoeken. De website onthoudt namelijk wat je al hebt gevonden.

Deze week staat in ieder geval het liedje ‘Mirrorball’ online (een deel in ieder geval – en het is donderdag, dus alle 15 sporen staan er). Dus ga heen en klik, want de pianopartij is wat ze noemen ‘lovely’. En na aanstaande zondag moet je tot eind maart wachten om het liedje weer te horen. En dat is nog zo ver weg…

Geef een reactie