Lange Termijn Aankoop

Jawel, soms bedenk ik iets, dan loop ik er een half jaar mee rond en dan pas besluit ik dat ik het echt ga doen. Zo bedacht ik eind vorige zomer dat ik maar eens een ukelele moet kopen. U weet wel, zo’n klein gitaarachtig instrument.

Man met Ukelele

Anyway, ik keek even op Ebay en zag dat ze niet heel duur waren, maar toen vond ik nog dat ik net zo goed kon sparen voor een echte nieuwe gitaar. Maar toen ging ik naar Mischa in Zweden, en die had er toen net een gekocht en daar kon ik hem uitproberen. Daarna ging ik naar Engeland en vond ik het heel jammer dat ik geen gitaar mee kon nemen. Oplossing: ukelele! En tot overmaat van ramp heb ik nu een liedje geschreven dat volgens mij heel vet klinkt op een ukelele (maar verder niet extreem ingenieus in elkaar zit). Dus nu kan ik er niet meer onderuit. Ik moet een ukelele. En misschien kan ik die nieuw aangeschafte Ukelele dan meenemen op studiereis, of op vakantie? Sounds like a plan. Eind volgende week maar eens wat winkels afgaan.
Hieronder mijn ukeleleliedje gespeeld op mijn eerste – ooit van de muur gevallen – gitaar… Het heet, heel toepasselijk, My Ukulele Song:

My ukulele Song

1 reactie

Geef een reactie