Alle begin is moeilijk

Voor mensen die hier puur komen in verband met mijn studievoortgang (ze schijnen te bestaan), zal ik regelmatig iets schrijven over mijn masterscriptie. Het hoe en wat was tot nu toe allemaal vrij vaag, maar inmiddels heb ik de resultaten van mijn enquête die ik aan verschillende uitgeverijen had gestuurd binnen. Nu ga ik beginnen met het schrijven van een inleidend hoofdstuk over het belang dat uitgeverijen hechten aan de boekenbijlage van de krant.

Ik moet eerlijk zeggen dat het project me een beetje afschrikt allemaal, maar ik weet ook dat als ik nu niet begin, het er helemaal niet van komt. En ik wil mijn studie toch ooit afmaken, waarom dus niet binnen de vier jaar?

Volgende week wil ik het inleidend hoofdstuk over de enquête afhebben, alsmede het echte inleidende hoofdstuk met vraagstelling en hypotheses en de virtuele inhoudsopgave. En dan begint het pas echt. Ik verheug me op het moment dat ik er echt helemaal inzit…

—————-
Luistert naar: Feist – Inside And Out

Geef een reactie