LVDD: Golden Cage (Fred Falke Remix) – The Whitest Boy Alive

Whitest Boy Alive - Melk

In mei komt The Whitest Boy Alive weer naar Nederland (en dit keer ben ik niet naar het buitenland)! Ze noemen de tour een reis naar Engeland, waar Dreams, het debuut uit 2006, pas enkele maanden te koop is. Daar komt eind deze maand de tweede single van het album, Golden Cage, uit. Voor die gelegenheid is Franse housekoning Fred Falke geregeld om het bijna dansbare nummer van een dikke beat te zien en écht dansbaar te maken. En dat hoef je maar één keer tegen Fred Falke te zeggen. Fred ‘retro is niet oud’ Falke liet zijn fantasie de vrije loop, met alle gevolgen van dien… Golden Cage is heel heel erg fout geworden. En dan bedoel ik ook heel erg fout… Fantastisch Fout.

[kml_flashembed movie="http://media.imeem.com/m/w7UK3V0dLz/aus=false" width="300" height="80" wmode="transparent" /]

Het origineel stond al eerder op ditisstefan.nl, zie hier en hier.

1 reactie

Geef een reactie