Debuut

Gezien het feit dat ik het deze week nogal druk heb, hoeft u geen uitgebreide schrijfsels te verwachten. In plaats daarvan kunt u genieten van mijn debuut in een videoclip. Ik speel namelijk in de nieuwe video van I Am Kloot!

Volgende week vrijdag staat de band in Doornroosje, om hun nieuwe album I Am Kloot Play Moolah Rouge te promoten (er zijn nog kaarten). De eerste Nederlandse recensie was op deze site te lezen en daarvoor was de band me zo erkentelijk (vooral ook omdat het een positieve recensie was), dat ze me spontaan een belangrijke rol in de videoclip voor Ferris Wheels aanboden. Daarom trok ik mijn favoriete I Am Kloot T-shirt aan en nam op mijn kamer de scènes op die het script dat de band mailde beschreef. Het resultaat is de moeite waard.

Bekijk hem hierrr

2 reacties

Daar had je me even Stefan ;). There’s a competition running for the best entry so get snapping and uploading. Haha.

Toch nog maar even werken aan die acteer/film-skillzzzz (This Summer: BtGtM?)

Geef een reactie