LVDD: I Will Possess Your Heart – Death Cab For Cutie

Death Cab For Cutie

Alweer een jaar of twee geleden schreef ik een concertverslag over een concert van Death Cab for Cutie, met als titel Death Cab For Cutie vereisen inlevingsvermogen. Nu hebben ze een nieuw liedje. Het heet I Will Possess Your Heart en het vereist met name geduld. De baslijn is gaaf, maar het duurt wel erg lang voor het liedje zelf begint (het nummer duurt zo’n 8 minuten). Maar als de vocalen eenmaal beginnen (toch een van de betere redenen om DCFC gaaf te vinden), dan is het weldegelijk een leuk nummer. Vooral de bridge vind ik persoonlijk goed werken. Maar de radio edit is vast gaver. Maar die kan ik (nog) nergens vinden… Daarom de full monty

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/9prW9Id-W9o" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

How I wish you could see the potential, the potential of you and me
It’s like a book elegantly bound, but in a language that you can’t read – just yet
You gotta spend some time–love, you gotta spend some time with me
And I know that you’ll find–love, I will possess your heart (x2)

There are days when outside your window, I see my reflection as I slowly pass
And I long for this mirrored perspective, when we’ll be lovers, lovers at last
You gotta spend some time–love, you gotta spend some time with me
And I know that you’ll find–love, I will possess your heart(x2)

I will possess your heart (x2)

You reject my advances and desperate pleas
I won’t let you, let me down so easily, so easily

You gotta spend some time–love, you gotta spend some time with me
And I know that you’ll find–love, I will possess your heart (x3)

I will possess your heart (x2)

Het album – waarschijnlijk met de acht minuten durende versie – verschijnt begin mei en gaat Narrow Stairs heten. Het bevat elf liedjes, dus het lijkt me redelijk zeker dat de andere liedjes korter zijn.

2 reacties

[…] Daar speelde hij onder andere het nieuwe liedje Cath… en ik vind hem toch net iets beter dan het andere nieuwe materiaal wat we tot nu toe hoorden. Mooi op gitaar, ingetogen doch overtuigend. Erg geslaagd. Ik ben benieuwd hoe de albumversie […]

Geef een reactie