Zalig Pasen

Blijkbaar doe ik jullie totaal niet aan Lente denken. Dat is fijn om te weten. Denk ik. In ieder geval krijgen jullie nu géén foto van mij te zien als viering van de Pasen en de beginnende Lente. Wel een foto van de pasgeboren lammetjestweeling in de schapenwei naast onze tuin. Dat is namelijk waar maarliefst 50% van alle ditisstefan.nl pollstemmers op stemde.

Bij Lente denk ik aan

View Results

Laden ... Laden ...

En uw wil geschiedde… (en u kunt de foto vergroten door te klikken)

Lammetjes 2008

Het is gaver als ze rennen, maar ja, daar zijn ze nog een paar dagen te jong voor.

Maar als we dan een wedstrijdje houden welk paasontbijt er het lekkerste uitziet, dan win ik misschien ook wel:

Paasontbijt 2008

En vooruit, ook nog een foto van mij aan de grote voorjaarsschoonmaak…

Stefan Poetst 2008

En nu niet teveel eieren eten he!

Hoe is uw leven?

View Results

Laden ... Laden ...

4 reacties

Marleen schreef:

Ik was vanmorgen vergeten een foto van het paasontbijt te nemen, maar ik zou zeker meedingen in de prijs voor het lekkerste ontbijt:
Had ook de afbakbroodjes (links in de schaal bij jullie ;)) en verder suikerbrood, paasstol, eitje, jus, melk, thee, matze-crackers en lekker beleg.

ps; die lammetjes, staan die in de wei achter jullie huis? Zo ja, dan ben ik mega mega mega super jaloers. Oeh, wat ben ik fan van lammetjes, maar ik heb ze helaas alleen nog maar vanuit de trein kunnen zien. Als het volgende week mooi weer is, ga ik misschien wel naar het bos in St Anthonis om ze te bekijken. Word altijd erg vrolijk van lammetjes!

Marleen schreef:

Sorry, zie nu pas dat gewoon in je post staat waar de lammies staan.

Ellen schreef:

Inderdaad een lekker paasontbijt Stefan! Alleen jammer van de gekookte eitjes :-).

Stefan schreef:

Vandaag helaas 2 dode lammetjes geboren :(, maar gisteren 2 levende… Ach, de natuur he!

Geef een reactie