Zalig Pasen

Blijkbaar doe ik jullie totaal niet aan Lente denken. Dat is fijn om te weten. Denk ik. In ieder geval krijgen jullie nu géén foto van mij te zien als viering van de Pasen en de beginnende Lente. Wel een foto van de pasgeboren lammetjestweeling in de schapenwei naast onze tuin. Dat is namelijk waar maarliefst 50% van alle ditisstefan.nl pollstemmers op stemde.

Bij Lente denk ik aan

View Results

Laden ... Laden ...

En uw wil geschiedde… (en u kunt de foto vergroten door te klikken)

Lammetjes 2008

Het is gaver als ze rennen, maar ja, daar zijn ze nog een paar dagen te jong voor.

Maar als we dan een wedstrijdje houden welk paasontbijt er het lekkerste uitziet, dan win ik misschien ook wel:

Paasontbijt 2008

En vooruit, ook nog een foto van mij aan de grote voorjaarsschoonmaak…

Stefan Poetst 2008

En nu niet teveel eieren eten he!

Hoe is uw leven?

View Results

Laden ... Laden ...

Geef een reactie