Gesprek

Toen ik daarnet de UB verliet om wat internetdingen op mijn laptop in de Refter te gaan doen, ving ik bij de kluisjes dit gesprek op:

Lokatie: UB, bij de kluisjes op de eerste verdieping.
Tijd: 27 maart 2008, rond drie uur.
Deelnemers: Vier meisjes, type ‘meisje-meisje’.

“Maar wat gaan we morgen doen?”
“Morgen gaan we naar I Am Kloot.”
“Ja, dat weet ik, maar ik bedoel…”
“Oh, nou ja, dat zien we morgen wel…”

Als dat soort mensen nu ook naar I Am Kloot gaan dan staat de band volgend jaar in het Gelredome in plaats van een uitverkocht Doornroosje, zoals morgenavond. Dan kan Carice natuurlijk ook niet meer rustig van de muziek genieten. Maar verder heb ik er veel zin in om de Klootmeesters na bijna anderhalf jaar weer eens te horen. Nu hopen dat ze gebroeders McLeod thuis laten.

1 reactie

Geef een reactie