LVDD: Amerika – Bo Kaspers Orkester

Vraag me niet waar het over gaat, ik weet alleen dat ik er enorm productief van wordt als ik Bo Kaspers Orkester luister. Een souvenir van mijn recent bezoek aan Zweden, ik geef het toe, maar zonder die voorkennis is het ook een erg relaxed nummer.

Ik denk dat het over Amerika gaat, maar ik weet het niet zeker. Maar misschien kan Mischa het ophelderen :). Maar goed, nu weer aan de studie. Donderdag zal ik weer eens echt iets boeiends publiceren. Donderdagavond dan hè!

1 reactie

Het liedje gaat over iemand die heeft besloten om zijn bestaande leven (al dan niet in Zweden) op te geven en op weg te gaan naar… Amerika, ja. Hij zingt in het liedje bijvoorbeeld dat hij eerst in de auto gaat zitten, hem uit de garage rijdt, nog een paar rondjes over de rotonde, hij neemt al zijn geld op en koopt een kaartje (en dan is al z’n geld op) en dan: Amerika.

Geef een reactie