De Akoestiek (3)

De Akoestiek

De derde aflevering van De Akoestiek, de zondagmiddagrubriek die tot nu toe slechts één keer op zondag verscheen. Deze keer verschijnt hij op maandag, omdat ik dit weekend nog te ziek was. Verzoekjes zijn welkom in de comments, maar eerst moet u natuurlijk luisteren naar…

Jason Mraz – Live High (From an Advocado Salad Session)

Jason Mraz kreeg recentelijk al wat aandacht op Ditisstefan.nl, maar na het horen van deze fantastische akoestische versie van Live High op zijn nieuwe EP (We Sing) kon ik niet anders dan ‘m posten. Deze weken komen er 3 EP’s van de beste man uit. Dat zijn allemaal live / sessie / andere versies van liedjes die op het aankomende album staan (We Sing, We Dance, We Steal Things – en dan kunt u zelf wel raden hoe de tweede en derde EP heten). Deze versie van Live High is extreem relaxed. En daarom post ik hem. Simpel doch effectief. De EP is te koop op Itunes…

[flash https://www.ditisstefan.nl/everythingandmore/livehigh.mp3 h=20]

Fionn Regan – It’s Getting Better (The Beatles)

Het kon ook nooit lang duren voordat Fionn zijn opwachting zou maken. Dit keer met een cover van The Beatles. Natuurlijk begeeft hij zich hiermee heel erg op het terrein van feelgood evergreens en in principe komt hij er zelfs mee weg op BBC Radio 1. Maar toch is het te hopen dat Fionn zijn talent voortaan gebruikt om de liedjes helemaal goed eigen te maken. Want ik blijf toch aan Delta Lloyd denken…

[flash https://www.ditisstefan.nl/everythingandmore/gettingbetter.mp3 h=20]

Death Cab For Cutie – Cath…

Laatst was de zanger van Death Cab For Cutie, Ben Gibbard, bij BBC 6 Music. Daar speelde hij onder andere het nieuwe liedje Cath… en ik vind hem toch net iets beter dan het andere nieuwe materiaal wat we tot nu toe hoorden. Mooi op gitaar, ingetogen doch overtuigend. Erg geslaagd. Ik ben benieuwd hoe de albumversie klinkt. Narrow Stairs verschijnt in mei.
[flash https://www.ditisstefan.nl/everythingandmore/cath.mp3 h=20]

Geef een reactie