Een vriendelijk verzoek

“Vet! Al vier leden!”

Enfin, ondanks dat mijn Turin Brakes fansite behoorlijk wat bezoekers trekt, zijn mijn pogingen daarbij een succesvol forum op te zetten, of iets wat in ieder geval mensen trekt en waarbij het lijkt alsof ik een enorme invloed heb in de wereld van Turin Brakes, tot nu toe zonder veel succes gebleken. Desondanks blijf ik het proberen. Ik dacht “Wat radiohead kan, kan ik ook’ (de grootte van de fanbases even buiten beschouwing latende) en dus maakte ik een gratis netwerk aan op ning.com (net als radiohead dus, alleen ging het me een beetje ver om de advertenties af te kopen) en begon ik met het versturen van mailtjes. Alleen is het natuurlijk niet gaaf om lid te worden van een netwerk met maar liefst 1 lid. Dus het begin is nogal moeilijk. Daarom zou ik u willen vragen, dat als u Turin Brakes leuk vindt, kent (van horen zeggen of van muziek), of mij graag wil helpen, of u dan lid wil worden (of iemand anders zover kan krijgen lid te worden). Dat kost een minuutje of twee. Als u dan ook nog een foto van uzelf upload als avatar (of iets anders), dan lijkt het ook net alsof u een actief lid bent. Dan denkt de volgende fan vast: “hee, er zijn al vier (+x) leden, dan word ik ook lid!”

U hoeft het er trouwens niet per sƩ over Turin Brakes te hebben, u mag ook over uw leven praten, of over andere muziek, boeken, films die u leuk vindt. Dat is het mooie ervan. Alleen het uitgangspunt is zeg maar dat je wel eens van Turin Brakes hebt gehoord.

Voordelen voor u:
– U komt nog eens ergens (op het internet dan).
– U geeft mij een goed gevoel.
– U bent helemaal hip enzo, want het is natuurlijk veel vetter dan Hyves, Myspace en Facebook.
– U maakt kennis met een fantastische band, als u deze nog niet kende (en als het goed is later ook met nog meer muziek, films en boeken).
– U maakt kennis met nieuwe mensen, en u kunt uw vrienden weer uitnodigen enzo. Dus bent u nooit alleen.
– U spijkert uw kennis van de Engelse taal weer een beetje bij (en dat is ook wel fijn toch?).

Als dat niet genoeg redenen zijn om lid te worden, doe het dan omdat het een week na twee maanden voor mijn verjaardag is.

Ik zou het heel vet vinden als ik volgende week een mailtje kan sturen naar andere mensen die nog geen lid zijn met “we hebben al 20 leden” (bijvoorbeeld). Maar 10 is ook goed. Of 5… 5 moet lukken toch?

Bedankt, ik wist dat ik op u kon rekenen.

3 reacties

Geef een reactie