Onbederf’lijk Vers, Den Bosch

Gisteren vond de tweede Bossche editie van het poëziefestival Onbederf’lijk Vers plaats. Op de een of andere manier vind ik die versie altijd gezelliger dan de Nijmeegse variant. Maar omdat er al genoeg mooie woorden zijn gevallen daar, wil ik vooral een verslag in geluid en beeld doen. Overigens staat er wel onder iedere foto iets geschreven over de dichter in kwestie. Klik op de foto’s voor grotere versies.

Update: luister nu de podcast

[flash https://ditisstefan.nl/nl/wp-content/uploads/2008/04/onbederflijkepodcastweb.mp3 h=20]

Update 2: een link via onbederflijkvers.nl

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

5 Replies to “Onbederf’lijk Vers, Den Bosch”

 1. Leuk om terug te zien én te horen! Ik vond het een erg geslaagde avond met leuke, vage mensen ;-)!

  Beantwoorden

 2. Nice! Al had ik toch in je dictafoon moeten schrééuwen, nu ben ik maar matig verstaanbaar 😉

  Beantwoorden

 3. Net als Maarten (en ik) bedoel je :P?

  Grapjas. 🙂

  Beantwoorden

 4. […] Last Wednesday evening I went to Den Bosch to Onbederf’lijk Vers, which is a poetry festival. The festival was started in Nijmegen (where I live), but it was succesful and thus they expanded it to Den Bosch. Den Bosch is a very nice city and for some reason I like the festival better there. Anyway, me and my friends had a really good time, there’s some photos here. […]

  Beantwoorden

 5. Super leuk verslag om te horen!
  Jammer dat ik er niet bij kon zijn….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *