Onbederf’lijk Vers, Den Bosch

Gisteren vond de tweede Bossche editie van het poëziefestival Onbederf’lijk Vers plaats. Op de een of andere manier vind ik die versie altijd gezelliger dan de Nijmeegse variant. Maar omdat er al genoeg mooie woorden zijn gevallen daar, wil ik vooral een verslag in geluid en beeld doen. Overigens staat er wel onder iedere foto iets geschreven over de dichter in kwestie. Klik op de foto’s voor grotere versies.

Update: luister nu de podcast

[flash https://ditisstefan.nl/nl/wp-content/uploads/2008/04/onbederflijkepodcastweb.mp3 h=20]

Update 2: een link via onbederflijkvers.nl

6 reacties

[…] Last Wednesday evening I went to Den Bosch to Onbederf’lijk Vers, which is a poetry festival. The festival was started in Nijmegen (where I live), but it was succesful and thus they expanded it to Den Bosch. Den Bosch is a very nice city and for some reason I like the festival better there. Anyway, me and my friends had a really good time, there’s some photos here. […]

    Mentions

  • 💬 Twee weken, opruimen, en de neerlandicus in mij - ditisstefan.nl

Geef een reactie