U vraagt / ik schrijf (3)

Sommige zoektermen waarmee mensen op je site komen zijn gewoon te erg voor woorden. Maar feit blijft dat er blijkbaar een publiek is voor vage onderwerpen. En wie ben ik dan om dat te negeren? Een selectie van zoektermen en vindplaatsen.

tom mcrae fansite
Tsja, dat zat er ook wel aan te komen. Mijn nieuwe motto is “Life is in the living, not the telling, anyway.” En dat komt uit een nog uit te brengen liedje (“Alphabet of Hurricanes”) van Tom McRae (dat staat er ook achter). En als dan elders op de pagina staat “Turin Brakes Fansite”, tsja… Als je dan geen aanhalingstekens voor en achter je zoekterm zet, dan zijn de rapen gaar. Maar ik verwijs u gaarne door naar deze excellente fansite.

go lightly on your way tom mcrae
Ach, dan post ik dat liedje toch gewoon? “Alphabet of Hurricanes”, dus.

de muzieksmaak van carice van houten
Zou ze het zelf zijn? Ze kwam in ieder geval hier uit.

laptop hoe kan ik de internet van mijn buren
Internet van uw buren jatten is illegaal.

brake dens liedjes
Jawel beste mensen, ik ben het eerste zoekresultaat wanneer u in Nederland of BelgiĆ« via google hierop zoekt (van de 150 000). Ik vroeg mij enkele minuten af hoe mensen op het idee kwamen hierop te zoeken (“break dance”, anyone?). Toen vroeg ik mij nog af hoe mensen dan op mijn site kwamen… Tsja, met een log over Den Bosch en Turin Brakes en het feit dat Google meervouden ook meteen zoekt… Enfin, dit komt beter in de buurt, denk ik.

fresh air globe
Je neemt een willekeurig product van de website van een bekend, failliet bedrijf. Tsja, en dan krijg je natuurlijk mensen die daarop zoeken. Ik vermoed dat u nog wel kunt slagen op Ebay

paspoort laten maken den bosch
Zou dat beter gaan dan in Nijmegen?

kleefstra onbederflijk vers
Iemand is zichzelf aan het zoeken… šŸ˜‰

een liedje over liefde en vrede
Peace and Love?

binnen 10 minuten miljonair worden
Dat kunt u misschien het beste vragen door een brief te schrijven naar stefan@ditisstefan.nl. Beste Stefan houdt immers nooit op:

2 reacties

Altijd weer genieten, deze rubriek šŸ˜€

De kans is trouwens zeer groot dat ik verantwoordelijk ben voor de zoektermen ‘Kleefstra Onbederflijk Vers’, aangezien ik heb gezocht naar meer informatie over deze bard en zijn indrukwekkende optreden in Den Bosch.

Geef een reactie