Nog een goede reclame

Zo post je meer dan een jaar niks en dan twee in één week.

In ieder geval, nog een goede reclame hier:

[flash https://ditisstefan.nl/nl/wp-content/uploads/2008/05/ta6606.flv]

Wellicht vraagt u zich af wat deze reclame nu zo bijzonder maakt. Dat is een stomme vraag.

2 reacties

Het was goed!! Iedereen ging uit zijn dak. Ze speelden ook nog covers van “You got to show me love” en “The music sounds better with you” en wat nieuwe nummers, klonk heel tof.

Het was wel ver-ba-zing-wek-kend druk, zeker als je het vergeleek met de vrij rustige kleine tent waarin ze op Lowlands speelden.. Ik vroeg me af waar ze ineens zoveel fans vandaan hadden getoverd, die met grote nepbrillen op de eerste rij stonden en waarvan er zelfs iemand een knuffel had gemaakt van een wit mannetje; dat was wel een beetje eng 😛

Veel plezier vanavond! Maar dat gaat vast wel lukken 🙂

Hmm… *verstopt zijn knuffel snel* 🙂

Nee ik ben benieuwd hoe druk t hier is, tis nie uitverkocht volgens mij, maar er gaan wel behoorlijk wat mensen die ik ken enzo.

Ben iig blij dat t niet tegenviel gisteravond. 🙂

Geef een reactie