LVDD: Pork and Beans (Weezer)

Weezer is nooit mijn favoriete band geweest, maar een klassieker als ‘Island In The Sun’ blijft toch wel hangen (om verwarring te voorkomen: ‘Teenage Dirtbag’ is van Wheatus). Nu zijn ze terug met het niet eens extreem bijzondere (maar wel lekkere) ‘Pork and Beans’. Wat wel bijzonder is, is de video. De band heeft namelijk een tiental opvallende klassiekers van YouTube gejat en die verwerkt in hun eigen video. Wat je dan krijgt is een collage van Youtube sterren en, met behulp van bluescreens, de mannen van Weezer.

Ik kan u vertellen dat ik ze niet allemaal kende, dus wat dat betreft ben ik toch niet té verslaafd aan internet. Ik had eerst het plan opgevat om ze allemaal (ja, allemaal!) te vinden en te posten, maar dat heeft een andere nerd al gedaan.

Scheelt mij weer een hoop tijd…

1 reactie

Briljante clip (én een leuk nummer). Ik kende ongeveer acht van de helden van YouTube. Gezien de Wikipagina, waarin toch zeker twintig interteksten worden vermeld, scoor ik dus gelukkig ook niet al te hoog op de nerd-o-meter. Pfiew! 😉

Geef een reactie