Nieuwe Ronde

Neem mijn eigen stommiteit, voeg daar een flinke dosis ‘ach en wee’ aan toe en je hebt mijn situatie. Maar goed, het biedt ook nieuwe kansen.

Ik heb besloten op dit nieuwe weblog niet al mijn oude logs te importeren. In plaats daarvan begin ik hier een frisse start. Mijn oude logs (in ieder geval tot het begin van het jaar) zal ik, zodra de webhosting mijn databases heeft gerepareerd, weer online zetten zodat ze weer te raadplegen zijn. Bovendien zal ik op deze log uitstapjes naar het ditisstefan.nl verleden maken. Gelukkig heb ik van een aantal recente ‘hoogtepunten’ op ditisstefan.nl versies gevonden in de Google cache en die zal ik hier opnieuw plaatsen in de categorie ‘vroeger’ (of iets dergelijks).

Dit nieuwe weblog zal verder niet veel afwijken van de oude. Ik ben wel van plan wat minder op media te focussen en meer op eigen leven en creativiteit. Terugkijkende op drie jaar ditisstefan.nl, kom ik toch tot de conclusie dat die berichten het leukst waren en blijven. De LVDD’s waren aardig, maar ik denk niet dat veel mensen er waarde aan hechten.

Als mensen verzoekjes hebben over wat zeker terug moet keren op deze nieuwe site, dan hoor ik het graag in de reacties.

Wat betreft de EK-nabeschouwingen: ik zal kijken of ik ze weer kan plaatsen en als het even kan zal ik verder gaan met schrijven.

6 reacties

Ik ook. Maarrrr ik heb wel alle nabeschouwingen die er al stonden ingevoerd en twee nieuwe geschreven. Die verschijnen vanaf half 9 vanavond (als ik een leven aan het hebben ben) op de site, dus rond 5 over 9 staan er al 5 extra logs hier)… En zodra ik toegang heb tot mijn databases kan ik de posts t/m januari exporteren en hier importeren en dan lijkt deze site toch weer ergens op.

@Stefan: your welcome :).
@Janneke: ze staan er nu op, en ik typ denk ik nu meteen de volgende (voor zover ik heb gekeken).

Je hebt op het internet ook vele archiefsites die ongevraagd je blogberichten opslaan. Ik ben zo ook al talloze berichten van mezelf tegengek0men op vreemde websites. Misschien kun je op die manier nog het een en ander terugvinden.

Geef een reactie