De aanhouder wint

Wel of niet de vuiniszak vervangen?
Wel of niet het wc-papier vervangen?

Feit is dat het altijd dezelfde mensen zijn die er geld aan uitgeven, bij ons in huis dan… Ik denk dat ik en één van mijn huisgenoten buitenproportioneel veel geld hebben uitgegeven aan vuilniszakken en schoonmaakmiddelen. En nu vertik ik het. Ze kopen het zelf maar. Ik heb er genoeg van. Maar het is best moeilijk afval in een al veel te volle prullenbak te krijgen.

Hoelang nog voordat ik (of die ene huisgenoot) het maar weer doet en weer zo’n dure groene vuilniszak investeer.

De aanhouder wint wellicht, maar dat komt vooral omdat die aanhouder geen hygiëne kent. Hoe moeilijk is het nu?

Morgenavond geef ik het op. Morgenavond. Beter is dan de vuilniszak vervangen… En het toiletpapier, als we toch bezig zijn.

4 reacties

Anders dan zet je gewoon even een vuilniszak + wc papier op je kamer (en op die van M.) en dan ben je zelf safe. Behalve als je het vergeet mee te nemen naar de wc natuurlijk ;).

Ach, dat heb ik nu maar gedaan, maar het gaat erom dat het altijd dezelfde mensen zijn die meeliften op andermans kosten!

Dat was bij ons in huis ook. Nu hebben we zo’n prachtig schema op de wc hangen waar je een kruisje achter je naam moet zetten als je een pak gehaald hebt. Beetje flauw enzo, maar dan kun je mensen wel aanspreken dat zij aan de beurt zijn…

(wel opletten dat er niet stiekem kruisjes gezet worden zonder dat er iets gehaald is, zo iemand hadden wij ook in huis :()

Geef een reactie