Nabeschouwingen (16)

Dit EK Voetbal volgt Stefan alle wedstrijden… Althans, als hij er tijd voor heeft (en niets beters te doen). Daarna gebruikt Stefan zijn gebrekkige voetbalkennis om hier een analyse te schrijven. Ja, hij begrijpt buitenspel en ja hij weet wat een gele en rode kaart is, maar daar houdt de kennis ook wel op…

Voorgaande delen:
Dag 1Dag 2Dag 3Dag 4Dag 5Dag 6Dag 7Dag 8Dag 9Dag 10Dag 11Dag 12Dag 13Dag 14 – Dag 15

Spanje – Italië (0-0) (4-2 na strafschoppen)
Poule: 1-0

Ze waren aan elkaar gewaagd, maar veel kreeg ik er niet van mee: ik was namelijk een mondeling tentamen aan het voorbereiden. Maar na elven kon ik wel degelijk tijd inruimen voor de strafschoppen. Zo doe je dat, Kroatië. Dit was ten minste een spannende strafschoppenserie… En nu kijken hoe Hiddink het doet tegen de Spanjaarden. Lachen!
Conclusie: negentiende-eeuws toneel kan ook heel boeiend zijn.
Plek in Poule: 3/7 (+20 punten)

Klassement Pimfandischasjo EK-poule na dag 16:

Mijn fout… geen screenshot… Maar ik verzeker u dat de posities na speeldag 17 hetzelfde zijn. Maar dan -75 punten. Waarover meer in de volgende post…

Gisteren op het programma:
Duitsland – Turkije (1-0) (het geluk eindigt ten slotte ergens en Duitsland gaat steeds beter spelen)

1 reactie

Geef een reactie