De zomerpoll

Ja, terug op het eigen domein, dus ook terug met nieuwe polls… Maar eerst de uitslag van de vorige (daarna gekopieerd in Vox, trouwens, schaamteloos)! Mensen wilden regen, mensen kregen regen… Ondanks het feit dat ik nog niet klaar ben met studeren, mag het weer wel weer gewoon lekker zomers worden wat mij betreft…

Enfin, nieuwe poll… Stem ze!

Waar viert u deze zomer uw vakantie?

View Results

Laden ... Laden ...

Resultaten van de oude poll(s) vind je hier. (Allemaal? Ja, allemaal!)

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *