Hetehit! No Love Songs (Phil Campbell)

Mijn zoektocht naar Hetehitsch dit jaar ging een beetje tussen neus en lippen door. Tot nu toe postte ik kandidaten vaak aan het eind van langere posts. Maar deze kan ik niet zolang voor me houden. Het is een serieuze kandidaat (behalve dat de single niet in Nederland verschijnt – net als het album tot nu toe)… Phil Campbell heeft namelijk nieuwe single. En hij is heerlijk zomers. Maps was al bijzonder geschikt, maar dit nummer is met zijn midtempo ritme en leuke instrumentatie nog veel zomerser. De feelgood video bevestigt dit. Phil speelt gitaar in zijn tuin, loopt over de markt op zoek naar fruit en groente en communiceert met de mensen op die markt. Tussendoor draagt hij een hoedje, zet hij zijn hoedje af, en zoekt hij een leuke CD in een CD-zaak en filmt hij de blote meid in zijn tuin. Ik ben meteen vrolijk.

En als bonus, hier hetzelfde nummer, nu live gespeeld door de beste man in Cadogan Hall, London, 16 februari jongstleden.

[flash medium=2 w=425 h=40]

2 reacties

Geef een reactie