Brief

Beste Stefan,

Ik weet dat we de afgelopen jaren elkaar wat vaker zijn tegengekomen. Misschien dat jij zelfs vindt dat we te vaak elkaar in de weg hebben gelopen. Maar ja, dat is nu eenmaal de aard van het beestje. In ieder geval schrijf ik je deze brief omdat ik de komende twee weken op vakantie ben. Misschien is het een goed idee dat jij dat dan ook doet. Je moet het zelf weten, maar ik beloof je dat ik je de komende twee weken in ieder geval niet in de weg zal lopen. Of ja, niet… Ik heb natuurlijk nog een aantal grapjes verstopt in en om je leven. Dat kon ik niet laten. In ieder geval wil ik graag afsluiten met een mededeling die in ieder geval je dag zal redden: je extreem vervelende buurmeisje verhuist, per direct.

Groeten,

J.E. Dagelijkse-Ergernis

(p.s. extra feest: een potentiële nieuwe huurder gaat 15 euro meer betalen voor een kamer die bijna de helft van die van mij is – en ik betaal al te veel voor mijn 13m2).

Geef een reactie