Ruzie maken

Ooit waren er een jongen en een meisje. Ze konden heel mooi samen zingen. Dat deden ze dan ook heel veel. En met plezier. Omdat ze het zo leuk vonden. Maar toen kregen de jongen en het meisje ruzie. Tijdens een concert in Duitsland. Waarom weet niemand. Maar de geruchten gingen rond: het meisje zou samen met een andere jongen samen hebben gezongen, voor een goed doel. En dus schreef de jongen op zijn website dat:

After much thought and discussion Damien has decided that his professional relationship with Lisa Hannigan has run its creative course. As a result Lisa will not be appearing at any of the upcoming live shows. Lisa is embarking on her own artistic endeavours and there are no plans for them to work together in the foreseeable future. The current band on tour at the moment are – Damien Rice, Joel Shearer, Shane Fitzsimons, Tom Osander & Vyvienne Long.

En nu heeft het meisje haar eigen plaat gemaakt. Lisa’s Sea Sew verschijnt in september, en belooft net zo mooi te worden als de eerste plaat van Damien RIce, alleen misschien iets vrouwelijker.

De eerste single heet Lille. Downloaden doet u hier (dankzij iemand anders).

3 reacties

Ik hoorde laatst de nieuwe single van Damien Rice, die is ook erg mooi!

13 oktober komt trouwens het nieuwe album van Keane uit: Perfect Symmetry! Hiephoi 🙂

Geef een reactie