[In ’t Rhodos] 4: The Mall 2

* = zeg nou zelf, een hilarische vondst ontsproten aan het brein van Stefan (Intro + Rhodos = In ‘t Rhodos)

De afgelopen twee weken bestonden uit uitgaan, ingaan, opgaan, afgaan en weggaan (en weer terugkomen). Maar ze waren vooral erg leuk. Ik ga niet proberen Kwark van Roggels Rhodosverslag te gaan overtreffen (hoewel me dat makkelijk zou lukken natuurlijk, ze noemen mij niet voor niets Stefan ‘De Schrijver’). Voor een verslag met structuur moet u bij eerstgenoemde zijn, voor een ongeorganiseerde zooi logs over de afgelopen twee weken (dus inclusief intro), gaan we hier los. Stefan is inmiddels geland in Rhodos en dat betekent een wijziging van deze rubriek in zijn laatste aflevering. Geen verslagen meer, maar notities en eventueel visueel geweld. Voor het verslag kunt u terecht bij zoggel.blogspot.com

Wist u dat Rhodos stad een winkelcentrum heeft dat de naam The Mall 2 draagt? Jawel… Een vrij aparte naam, om het maar eens met een understatement uit te drukken. Een naam als The Mall 2 zou je namelijk eerder verwachten bij een slechte film. Een horrorfilm. Over mensen die vermoord worden door een winkelcentrum. En ja, daar horen punchlines bij…

The Mall 2 (helaas is de 2 nogal onscherp)
The Mall 2 (helaas is de 2 nogal onscherp)

The Mall 2: Shop ’till you Drop
The Mall 2: A Discount to Die for

The Mall 2: No Return Policy
The Mall 2: Death for Sale
The Mall 2: One Shopping Center with Fast Check Out
The Mall 2: “Shopping Never Killed Anybody…”

The Mall 2: There’s always an offer waiting for you
The Mall 2: The Final Destination For All Your Shopping

The Mall 2: Just when you thought it was safe to use your creditcard

Volgende keer: de zon in Rhodos (en ik beloof dat die aflevering er sneller komt).

Geef een reactie