[In ’t Rhodos] 5: Vergezichten (en dichtbij, soms)

* = zeg nou zelf, een hilarische vondst ontsproten aan het brein van Stefan (Intro + Rhodos = In ‘t Rhodos)

De afgelopen twee weken bestonden uit uitgaan, ingaan, opgaan, afgaan en weggaan (en weer terugkomen). Maar ze waren vooral erg leuk. Ik ga niet proberen Kwark van Roggels Rhodosverslag te gaan overtreffen (hoewel me dat makkelijk zou lukken natuurlijk, ze noemen mij niet voor niets Stefan ‘De Schrijver’). Voor een verslag met structuur moet u bij eerstgenoemde zijn, voor een ongeorganiseerde zooi logs over de afgelopen twee weken (dus inclusief intro), gaan we hier los. Stefan is inmiddels geland in Rhodos en dat betekent een wijziging van deze rubriek in zijn laatste aflevering. Geen verslagen meer, maar notities en eventueel visueel geweld. Voor het verslag kunt u terecht bij zoggel.blogspot.com. Vandaag: de lucht in Rhodos (met soms hoofden ervoor).

Hier een collectie foto’s luchten en vergezichten, gemaakt op het eiland Rhodos. Als u er maar vaak genoeg op klikt, krijgt u vanzelf een hele grote versie. De foto’s zijn gemaakt in en om Lindos, Rhodos Stad en ons hotel (dat eigenlijk in de categorie Rhodos Stad valt, maar goed).

Volgende keer: een videoverslag van The Seven Springs. ‘The Blair Witch Project’ is er niks bij…

Geef een reactie