Particle Acceleration

Het kan niemand ontgaan zijn, alle toonaangevende blogs hebben er over geschreven, kranten hebben er over gepubliceerd… De Deeltjesversneller is aangezet… En de wereld is nog niet vergaan. Dat gebeurt pas (als het daadwerkelijk gaat gebeuren) als er echte botsingen plaats gaan vinden. En dat is pas in oktober. Het feit dat I Am Kloot dan gaat touren (onder andere in Zwitserland), is volgens John Bramwell (de zanger van I Am Kloot) niet toevallig. De Zwitserse deeltjesversneller en I Am Kloot hebben namelijk heel veel overeenkomsten… Wat allemaal? Dat kan John je het beste zelf uitleggen… Een sterker staaltje “uit je nek praten” heb ik in de afgelopen maanden niet gehoord (en ik ben dronken mensen tegengekomen in de afgelopen maanden).

Wees niet bang als je de helft niet verstaat, volgens mij weet hij zelf ook niet waar hij het over heeft (slechte grappen als “I have no clue what it means, but it does sound impressive. Again, a parallel with the lyrics of I Am Kloot here: I have no clue what they mean, but they do sound impressive.” en “Everyone knows is there, but no one can see it. Again the parallel with I Am Kloot: Everyone knows it’s there, it’s MASSIVE, but nobody can see it…” komen regelmatig voor.)

Zoals John in de video zelf ook uitlegt: De Particle Acceleration Tour stopt op 25 oktober in Amsterdam (Carice, kom je ook?), om daarna door te reizen naar Zwitserland, Duitsland en Polen… Tenzij de wereld dan is vergaan, natuurlijk…

1 reactie

Geef een reactie