Bachelorgetuigschriftuitreiking

Gisteren had ik een topdag. ’s Morgens haalde ik weliswaar de bus naar mijn ouders niet (en stond daarop 30 minuten bij Tandheelkunde te wachten op de volgende), de rest van de dag was erg leuk. In bescheiden kring (maar toch nog met het grootste gevolg bij de uitreiking) werd namelijk gevierd dat ik, Stefan, mijn bachelorgetuigschrift heb gehaald. Na een geslaagde lunch met broodjes vertrok ik met familie naar Nijmegen. Enkele bachelors kwamen niet opdagen en daardoor duurde de uitreiking niet bijzonder lang: binnen een half uur waren alle kandidaten naar voren geroepen en gefeliciteerd. Begeleiders hadden een woordje over het bacehlorwerkstuk geschreven. Mijn stukje, geschreven door Lotte Jensen, was erg leuk. Er stond min of meer in dat als ik van het Erasmusgebouw wilde springen (net als Jan van Schaffelaar, onderwerp van mijn scriptie), dat ze dan graag een standbeeld voor me zou neerzetten. Toch fijn dat je die zekerheid hebt.


Daar zit hij!

Na afloop van de leuke uitreiking was er koffie, thee en chocolaatjes. Daarna zijn we nog iets gaan drinken in het Cultuurcafé. Terug bij mijn ouders hebben we Chinees gegeten en nog even nagetafeld. ’s Avonds ging ik weer terug naar Nijmegen omdat Kim gisteren afstudeerde. Dat verdient helemaal een feestje. Het was erg gezellig in Café Samson. Omdat ik vanochtend heel vroeg een afspraak bij de opticiën had, heb ik het niet te laat gemaakt. Ik was ook al behoorlijk moe van al het op en neer gereis en de dag in het algemeen. Voldaan viel ik rond enen in slaap (om om half acht subtiel gewekt te worden door klanken voortgebracht door mijn stereo, maar dat doet nu niet ter zake).


Hebben Hebben Hebben!


Een joelende menigte overspoelt de nieuwe bachelors om felicitaties over te brengen.


Uit de familiearchieven: een übervet Radboudbord van voor de oorlog…

6 reacties

Heey papa Stefan,

Gefeliciteerd met je bachelorgetuigschrift! 🙂 Nu op naar het volgende felbegeerde papiertje 😉

Groetjes,
Wendy

Gefeliciteerd, Stefan! Een mijlpaal. En het zou inderdaad helemaal mooi zijn als je over een half jaar ook nog eens je mastergetuigschrift had!

Groetjes,
Tim

Geef een reactie