U vraagt, ik schrijf (4)

Zoektermen, zoektermen, zoektermen… Zou er iemand al een studie naar hebben gedaan? Hier weer een paar mooie (en een paar om terloopse opmerkingen over de zoekterm in kwestie te maken). De percentages achter de zoektermen geven aan welk deel van de zoekende bezoekers juist door deze woorden op mijn site kwam (dit zijn geen totale percentages, alleen van de laatste duizend bezoekers).

Life On Mars (7,04%)

In Amerika is de wat mij betreft nu al klassieke serie opnieuw gemaakt. De eerste twee afleveringen zijn al uitgezonden. Ik vraag me af of de serie beter is dan het origineel. Ik ben inmiddels haastig aan het speuren naar online afleveringen. Zodra ik een site heb gevonden, zal ik hier een vergelijking plaatsen.

go to sleep with closed eyes (4,23%)

Uit het wonderschone Lullaby for Grown-Ups van Ane Brun, alhier te beluisteren:

Het nummer staat overigens op het eerder dit jaar verschenen Changing Of The Seasons.

bier met een rietje (2,11%)

Ik heb GEEN idee waar je het over hebt.

wally de film (1,41%)

Eerst was ik een beetje verbaasd dat DEZE post zoveel aandacht trok. Toen realiseerde ik me dat er (1) domme mensen die niet kunnen spellen en (2) er een animatiefilm over een robot is die eenzelfde naam heeft.

zelf maken idee prinsessenkamer (0,70%)

Ik ben helaas niet zo creatief… Maar wellicht is dit een begin.

wanneer komt prinses diaries twee op tv (0,70%)

Aanstaande donderdag, 20:30 uur op Net 5. šŸ™‚

ziiiiit (0,70%)

Oh ja, dat woord heb ik inderdaad ooit gebruikt… Waarom er op deze term wordt gezocht, is me niet helemaal duidelijk… Maar wellicht is het een goede bandnaam?

wanneer is randy newman – short people opgenomen (0,70%)

Het nummer staat op Little Criminals uit 1977, dus ik vermoed in 1977 of eerder.

Geef een reactie