Drie jaar bloggen

Jawel, al drie jaar ben ik aan het bloggen deze maand (die logs uit april 2005 tellen eigenlijk niet). Het is op zijn minst een meevaller dat ik het al zolang doe. Diegenen die mij beter kennen weten dat ik – net als de schrijver met/zonder pijp – wel eens last heb van bevliegingen. Dan ga ik iets heel snel heel vaak heel veel doen, totdat ik er genoeg van heb. In de afgelopen drie jaar heb ik echter nooit overwogen te stoppen.

Ter ere van de derde verjaardag van deze site, is de layout veranderd. Ik denk dat we inmiddels de zesde layout tegemoet gaan (maar zeker weten doe ik het niet). Feit is dat de vorige layout alweer van februari dit jaar dateerde. Dus dat is al dik een half jaar. Ik ben zelf best tevreden over deze nieuwe, ruimtelijke indeling. Veel witte plekken, maar geen ruimteverspilling. Wat betreft de bovenkant: daar moet ik nog even over nadenken, maar ik vind hem niet bijzonder slecht (commentaar is welkom).

Daarnaast is er een nieuwe, politiekgetinte, poll:

Wie zou jij de wereld laten leiden?

View Results

Laden ... Laden ...

Over de voorgaande aflevering van de poll kan worden gezegd dat het de meest succesvolle was uit de drie jaar polls op ditisstefan.nl (met achttien deelnemers!). Zes mensen antwoordden op de stelling ‘Herfst, met H van…’ ‘hè, is het al zomer geweest dan?’, terwijl vijf andere bezoekers de herfst positiever benaderen: ‘heerlijk in de plassen stampen!’ Gedetailleerdere uitslagen, zoals gezegd, dus op de Pollpagina.

Het is mijn doel dit najaar – wederom ter ere van het driejarig bestaan van deze site – enkele klassieke rubrieken (al dan niet tijdelijk) te heractiveren. Maar ik kan niet zonder jullie, bezoekers… Dus mail je problemen mensen!

Mail nu naar stefan@ditisstefan.nl
Mail nu naar stefan@ditisstefan.nl (klik op de banner om oude afleveringen te bekijken)

 

Verder kunt u zich dit najaar onder andere verheugen op nieuwe afleveringen van ‘Stefan leest Oorlog & Vrede’ (de eerstvolgende verschijnt als het goed is komend weekend!), muziekrecensies, zeven albums en nog vele andere leuke dingen (suggesties gaarne in de comments of via de mail).

Dat we de vier/vijf/zes jaar maar mogen halen!

4 reacties

Over de poll:
Waarom niet Nelson Mandela, Gandhi, Jan Marijnissen of Johan Derksen? Allemaal betere opties dan die achterlijke zelfoverschatte arrogante Amerikanen…

Mocht ik toch een keuze moeten maken tussen de genoemde personen (de laatste twee opties daargelaten), kies ik voor jou natuurlijk 😉

Behalve dat Nelson Mandela waarschijnlijk nog eerder dood is dan McCain, Gandhi niet in staat is besluiten te nemen (:P), Jan Marijnissen overspannen raakt en Johan Derksen nu al bedreigd wordt :).

😛

Bedankt voor je stem :).

Nou oké dan Wilfred Genée, Chris Martin, Fernando Torres, Michiel Huisman, Gerard Depardieu (ook oud, maar vast een fantastische wereldleider:D), Johnny Depp of Oprah (de enige Amerikanen die ik het wel toevertrouw sinds Martin Luther King en Kennedy).

Geef een reactie