Evolutie

Na drie jaar bloggen kan ditisstefan.nl natuurlijk niet stil blijven staan. Daarom is ditisstefan.nl vanaf heden (post nummer 700, jawel!) in handen van de Stichting Stefan van Ditisstefan.nl. Deze nieuw opgerichte stichting zal de productionele kant deze site op zich nemen. De berichten zullen nog steeds worden geschreven door Stefan (van ditisstefan.nl), maar al het andere wordt geregeld door de stichting. Hierdoor kan Stefan zich concentreren op het schrijven van posts op ditisstefan.nl, alsmede andere activiteiten.

Mocht u de Stichting Stefan van Ditisstefan.nl willen steunen, dan kunt u lid worden van de Verenigde Aanbidders van Stefan van Ditisstefan.nl. Naast toegang tot de nationale Ditisstefan.nl fandag (5 juni), krijgt u ook korting op Stefan van Ditisstefan.nl merchandise (in voorbereiding), gratis advies van Stefan van ditisstefan.nl, als u daar om vraagt, en vele andere leuke voordelen. Als u lid wilt worden van de Verenigde Aanbidders van Stefan van Ditisstefan.nl, ziet u helemaal onderaan de rechterkolom van deze site de links ‘Register’ en ‘Login’ staan. Deze brengen u naar een invulbaar formulier. Vragen kunt u mailen naar stefan [at] ditisstefan [punt] nl.

In voorbereiding is Het Goede Doel Waar Onder Andere Stefan van Ditisstefan.nl geld aan geeft, maar daarover later meer.

Geef een reactie