Russell Brand over huisdieren

De onder conservatieven Britten verguisde komiek, Russell Brand, heeft het vliegtuig naar Amerika gepakt (waar hij overigens ook verguisd wordt nadat hij bij het presenteren van de MTV Awards Bush uitschold en de kuisheid van de Jonas Brothers belachelijk maakte). Inmiddels gaan er geruchten dat Brand de broer van Captain Jack Sparrow gaat spelen in een nieuwe Pirates trilogie…

In Engeland wordt alles met Russell erin van BBC TV en radio gehouden. Dus Brand als teamcaptain bij Never Mind The Buzzcocks zien we voorlopig nog niet, en het radioprogramma is definitief gecancelled. Inmiddels gaan er stemmen op om Brand (en Ross) in ere te herstellen… Zelf denk ik dat de Britten daar nog niet aan toe zijn. In ieder geval koestert Andrew Sachs, bij wie Jonathan Ross en Russell Brand de gewraakte voicemailberichten achterlieten, geen wraak meer, en ook de kleindochter (om wie het allemaal ging) heeft inmiddels genoeg geld verdiend en vindt dat Brand en Ross niet ontslagen hadden moeten worden.

Gelukkig hoeft Channel 4 zich niet aan de BBC-normen te houden en zenden zij gewoon de nieuwe stand-up show van Brand uit. Een zesdelige serie met TV-fragmenten en Brand die deze fragmenten op scherpzinnige wijze analyseert. Hieronder de eerste aflevering van het tweede seizoen, over huisdieren. Hilarische analyses van een man met een leeuw, een vrouw met een paard, een zelfmoordpapegaai, een heel gemeen hondje en een man die zijn duiven verft. Dit is Russell op zijn best!

Deel 1Deel 2Deel 3

1 reactie

Geef een reactie