Nieuwe Poll!

Met maar liefst 23 stemmers (jawel, 23!) was de vorige poll de succesvolste ooit. Record na record wordt gebroken! Ik was zelf de opéénnapopulairste kandidaat voor het wereldleiderschap, maar uiteindelijk is het toch Obama geworden. Your loss! Voor de details: check de Pollspagina!

In de nieuwe poll is het tijd voor wat carrièreadvies… Want wat moet Stefan later worden?

Wat moet Stefan later worden?

View Results

Laden ... Laden ...

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *