Telefoon (2)

En toen ging mijn telefoon naar de haaien… Opeens heb ik geen geluid meer als ik bel. Ja, als ik word gebeld doet mijn ringtone het, maar als ik hem dan uitschuif, zit er een los contactje of iets dergelijks. Gevolg: geen geluid, wel verbinding. Schuif ik hem iets in, dan heb ik weer geluid. Maar schuif ik iets te ver, dan wordt de verbinding verbroken. Allow me to demonstrate:

Vooral jammer dat mijn fabrieksgarantie ver heen is (was maar één jaar) en ik nog een half jaar met mijn huidige contract moet doen. Daarna kan ik vast een fancy telefoon uitkiezen. Maar volgens mij moet ik nu een halfjaartje terug op mijn Nokia 3410… Want volgens mij wordt de reparatie best wel prijzig… Beetje jammer…

(maar SMS’en lukt nog gewoon, dus ik ben nog wel te bereiken)

2 reacties

Dat is balen!
Ik heb min of meer hetzelfde model. Waarschijnlijk iets nieuwer want ik moet nog anderhalf jaar met mijn mobieltje doen. Maar echt superenthousiast ben ik ook niet, en ik hoop en duim en bid dan ook dat die van mij wel de vierentwintig maanden vol gaat krijgen.. volgende keer weer een Motorola of een Nokia denk ik 😛

[…] dan zou ik misschien wel deze Nokia N97 als mijn nieuwe telefoon regelen, ter vervanging van mijn steeds kapotter gaande Samsung U600 (naast het geluid heeft nu ook het beeldscherm ernstige probleme…. Jammer genoeg is dit model mobiel a) nog niet te krijgen en b) veel te duur. Over een klein half […]

Geef een reactie