Over muziek gesproken…

Muziek vormde altijd al een groot onderdeel van ditisstefan.nl. De eerste logs die hier verschenen waren muziekrecensies en zogeheten Stefan Top Tiens. Ik heb altijd geprobeerd op een persoonlijke manier te schrijven. Ik pretendeer niet objectieve oordelen te kunnen vellen en schrijf zelfs recensies zoveel mogelijk op gevoel.

Maar omdat de meeste mensen hier komen om over mijn leven te lezen, heb ik besloten alle muzieklogs vanaf nu apart te posten op www.ditisstefan.nl/ditismuziek. Dat betekent overigens niet dat ik hier nooit meer over muziek zal posten, als ik iets met mijn vaste lezers wil delen, zal ik het zeker ook hier posten. Net zoals ik dat met boeken, films en andere zaken zal doen. Maar ditisstefan.nl moet vooral over Stefan gaan. Daarom vanaf nu wat minder muziek logs hier. Op ditismuziek in ieder geval iedere werkdag een liedje van de dag (daglied), de welbekende kritieken die hier ook al werden geplaatst, concertverslagen en wat vrijer muziekproza.

Ik zal iedere week enkele hoogtepunten van ditismuziek selecteren en hier plaatsen – zodat je niet per sĆ© alletwee de sites afhoeft om te kijken of ik iets boeiends heb geschreven.

Vragen?

1 reactie

Geef een reactie