C.V.

Ik moet me deze week inschrijven voor de universitaire lerarenopleiding. Daarvoor moet ik naast een aanmeldingsformulier invullen ook een motivatiebrief schrijven, een brief van mijn scriptiebegeleider en een c.v. inleveren. Nu had ik al een tijdje geen c.v. meer gemaakt en kon ik geen oude versie vinden. Dus toen ben ik maar een nieuwe gaan maken. Ik kan u vertellen dat het lange tijd geleden is dat ik zo’n zelfverheerlijkend werk heb gedaan (waarschijnlijk was de laatste keer het maken van de Beste Stefan-banner).

Maar goed, het c.v. is nu dus gemaakt, de motivatiebrief geschreven en ik ga morgen de brief van mijn begeleider scoren. Dan moet ik om onbegrijpelijke reden ook nog een paspoort inleveren, maar verder ben ik ready set go. Volgende stap: scriptie afmaken.

*duikt weer in de boekenbijlage*

Geef een reactie