Nieuws nieuws nieuws

  • Als ik heel veel centjes zou hebben, dan zou ik misschien wel deze Nokia N97 als mijn nieuwe telefoon regelen, ter vervanging van mijn steeds kapotter gaande Samsung U600 (naast het geluid heeft nu ook het beeldscherm ernstige problemen). Jammer genoeg is dit model mobiel a) nog niet te krijgen en b) veel te duur. Over een klein half jaar mag ik een nieuw toestel uitkiezen, tot die tijd moet mijn oude Nokia 3410 maar als reserve dienen. Hij is weer bijna hip.
  • Ray LaMontagne geeft GELUKKIG een derde concert in Nederland. In Utrecht wel te verstaan, op 27 februari.
  • Vandaag heb ik officieel drie weken een nieuwe bril. Als je hem nog steeds niet hebt gezien, moeten we misschien maar weer eens afspreken, niet dan?
  • Op de een of andere manier is scriptieonderzoek doen op je kamer toch saaier dan je scriptieonderzoek doen in de UB (ondanks het feit dat de activiteit hetzelfde is). Dus morgen ga ik weer gewoon naar het Nijmeegse boekenpaleis.
  • De 4-graden-muesli van het Albert Heijn huismerk is duidelijk de minst lekkere muesli ooit.
  • Deze week nog zien mijn Grafische Rekenmachine en ik elkaar na vier jaar weer. Daarmee maak ik in het klein mijn middelbare schoolcarrière opnieuw mee: van slechte machine, naar de alom bekende Casio fx-82SX, naar Texas TI-83… Niet dat ik die grafische dingen nodig heb – ik doe nog steeds een alfastudie – maar hij is in ieder geval een stuk betrouwbaarder dan alle andere apparaatjes die ik tot nu toe heb gebruikt voor mijn onderzoek.
  • Uit de NRC Next van vandaag… Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar volgens de meest voor de hand liggende verklaringen word je sneller dronken van bier met een rietje (handig voor alle mensen die via de zoekterm “bier met een rietje” op mijn site terecht komen).

Geef een reactie