De Week Tot Hier

Artikelen meten, niet voetballen, artikelen meten, hockeyen, artikelen meten, lunchen in een naar verf stinkende kamer, artikelen meten, naar de bakker, artikelen meten, vergeten mijn contract opsturen naar de uitgever, artikelen meten, weer vergeten mijn contract op te sturen, artikelen meten, doorgeven wat ik ga doen op de kerstborrel, artikelen meten, geld van introductie claimen, artikelen meten, mijn oude Nokia 3410 onder het stof vandaan halen en weer in gebruik nemen, artikelen meten, mandarijnen schillen, artikelen meten, gitaar spelen, artikelen meten, kaartje voor Ray LaMontagne kopen, artikelen meten, niet in Oorlog en Vrede lezen (dit gaat me een kratje bier kosten…), hoofdpijn krijgen van het meten en de verflucht, artikelen meten, grappen maken met schilders, artikelen meten, besluiten dat ik een voor mijzelf representatieve site moet maken naast mijn bestaande weblog, artikelen meten, koffie zetten voor de schilders, artikelen meten, boodschappen doen, artikelen meten, geen sociaal leven hebben, artikelen meten, meubels verplaatsen, artikelen meten, toetje uitzoeken, artikelen meten, mijn ouders danken, artikelen meten, stoelen sjouwen, artikelen meten, plastic verwijderen, artikelen meten, dromen van een interessant leven, artikelen meten, weblogs vullen, artikelen meten, nieuwe Gmail gadgets in mijn sidebar plaatsen (Hoe vet!), artikelen meten, eten bij vrienden, artikelen meten, ‘ja’ zeggen tegen dingen waar ik ‘nee’ tegen moet zeggen, artikelen meten, me afvragen waarom ik eigenlijk al zolang over mijn scriptie doe, artikelen meten, geen bekenden tegenkomen, artikelen meten, achter de feiten aan lopen, artikelen meten en

artikelen meten.
Maar nog een dag of drie en dan is het onderzoek hopelijk af. En dan begint de laatste fase…

2 reacties

Hmm, dat is best een goede, al klinkt ie een beetje alsof ie ergens van gejat is… Maar ik heb nog geen betere titel dus ik neem hem mee naar de volgende ronde ;).

Meten is trouwens af ;). Moet alleen nog het een en ander invoeren…

Geef een reactie