In De Hoofdrol

Normaal kijk ik In De Hoofdrol niet. Omdat ik sowieso weinig TV kijk op zondagavond en omdat ik het niet zo’n geslaagd programma vind. Maar nu was ik Draadstaal aan het kijken en, hoe hilarisch ook, The Young Ones hoefde ik even niet te zien. Dus zette ik de TV op Nederland 1, in afwachting van Dit Was Het Nieuws.

Maar toen moest ik nog even door de laatste tien minuten van In De Hoofdrol heen. Ik heb voor hetere vuren gestaan en ik moet zeggen dat Wendy van Dijk in ieder geval een geslaagdere gast is dan de eerste gast die het programma mocht ondergaan, Gerard Joling.

Toch kon een en ander mij niet bekoren, dus ik ging wat te drinken inschenken in de hoop op tijd terug te zijn voor de reclame (jawel, die wilde ik dan nog liever zien). Maar wat hoort mijn oor terwijl ik in de keuken sta??? Er wordt een muzikale gast aangekondigd… Haddaway, met een akoestische versie van What is Love? Fantastisch! In één keer wint het programma alle credits terug… Wat een held!

Ga dat zien, vanaf morgen is de uitzending vast HIER terug te kijken. Het begint zo’n vijf minuten voor het eind.

Het spreekt voor zich dat Dit was het Nieuws daarna alleen maar tegenviel…

Geef een reactie