Vraag het aan Stefan

NIEUW! Vanaf nu kunt u vragen stellen aan Stefan (zie het formulier aan de rechterkant van dit scherm)! Dus heb je een levensvraag aan Stefan, of juist een hele praktische, stuur hem aan Stefan (al dan niet onder een schuilnaam) en wellicht wordt ook JOUW vraag beantwoord! Zoals deze:

Sigrid:
Stefan, waarom heb je je oude vertrouwde meetlat niet bij je wanneer ik hem een keer nodig heb? šŸ™‚

Beste Sigrid,
Dat komt omdat ik niet meer hoef te meten. Zoals ik afgelopen maandag al schreef, zit het meetwerk er op. Nu moet ik nog een hoop schrijven. Ik heb dus wel een pen bij me. Misschien dat je daar iets aan hebt?

Vraag nu zelf iets aan Stefan:

De Stichting Stefan van Ditisstefan.nl kan niet garanderen dat alle vragen beantwoord worden. Wel worden alle vragen door Stefan of iemand van de Stichting Stefan van Ditisstefan.nl gelezen. De Stichting behoudt het recht vragen in te korten of aan te passen om deze geschikt te maken voor publicatie. Anoniem inzenden is toegestaan, maar alleen met geldig e-mailadres.

Geef een reactie