Vraag het Stefan (2)

Onder het motto: Weet je iets niet? Twijfel je even? Vraag het Stefan! (als je veel moeite doet rijmt het bijna).

Jan: waarom wil je nrc next opzeggen??

Ik wil NRC Next opzeggen omdat ik een andere krant wil proberen. Daarnaast wil ik graag langere artikelen dan in de Next staan. De NRC Next is zeer zeker geen slechte krant, maar ik ben toe aan (nog) meer diepgang (zie ook hier).

Ricardo: Stefan, hoe konden we zo dom zijn het gele bord te vergeten?

Wellicht is hier enige uitleg nodig. In de introductie hadden we een geel bord dat overal mee naartoe ging (in ieder geval zolang ik met de intro meedraaide). In ieder geval nam ik het bord als grap daarna ook nog wel eens mee naar activiteiten. Zo ook de kerstviering van de opleiding. Maar ja, toen vergaten we het bord dus. Waarom? Alcohol? Opwinding? Verwarring? Achteloosheid? Ik zou het eerlijk gezegd niet weten.

Visioenen van afgeknipte hoekjes in blanco enveloppen zag ik voor me, ik vreesde voor het leven van ons gele bord. Dus ik klom in de pen en schreef een wanhopige brief naar Café Groenewoud. Zij wisten mij te vertellen dat alle spullen waren meegenomen door een van de docenten van de opleiding. En zij, die éngel, ZIJ had het bord bewaard. Na de vakantie krijg ik het dus terug. Komt het toch nog goed.

Marleen: Stefan, wat voor activiteiten ga jij nog ondernemen om 2008 een gedenkwaardig jaar te laten zijn?

Ik denk dat ik aardig mijn best heb gedaan, het afgelopen jaar, met uitstapjes naar Zweden, Engeland (twee keer), Griekenland en Duitsland. En dan heb ik een extreem geslaagde intro, zomerfeestweek en weekendje Plasmolen nog niet eens genoemd!

Het gevolg is wel dat de komende week vrij rustig gaat zijn. Ik moet vanavond naar een verjaardag en uiteraard gaan we met oud en nieuw helemaal los (Stefanstyle), maar verder geen doldwaze uitspattingen van mijn kant.

Heb jij ook een vraag aan Stefan? Stel hem nu! Want vragende mensen zijn te helpen!

Geef een reactie