Het Plan in 2009

Vorig jaar heb ik dit ook gedaan en gek genoeg zijn er nog best veel niet waargemaakte plannen. Daarom hieronder het restant van 2008 en een aantal aanvullingen. Met andere woorden: het plan in 2009.

Masterdiploma halen in de Nederlandse taal en cultuur, Tolstoj, Multatuli en andere klassiekers lezen (of doorworstelen), minder geld uitgeven en daardoor meer geld kunnen uitgeven aan andere dingen, niet altijd eerst bedenken wat andere mensen ervan vinden, een nieuwe gitaar kopen, rijles nemen, muziek opnemen, niet als eerste afvallen, niet als laatste gekozen worden, me niet slechter voordoen dan ik ben, nieuwe vriendschappen sluiten, oude vriendschappen koesteren, me niet afvragen wat ik volgend jaar rond deze tijd doe, niet alleen dingen bedenken, goed worden in lesgeven, niet teveel denken,

en doorgaan met bloggen.

En wat ga JIJ in 2009 allemaal doen?

Geef een reactie