Scriptofoon

Deze week ben ik voor het eerst zeven dagen in de Universiteitsbibliotheek (UB) geweest. Dat is best vaak. Maar ik troost me met de gedachte dat het daarna alleen nog voorkomt als ik het zelf graag wil. En ik denk niet dat ik ooit nog zeven dagen per week in de UB wil zitten. Dus.

Maar het wordt nog gekker. Ik denk namelijk dat ik morgen én overmorgen OOK in de UB zit. En misschien woensdag ook nog wel. Zou ik al in aanmerking komen voor het Guinness Book of Records? Ik ben ten slotte iedere dag meer dan 5 en misschien wel 6 uur in de bieb geweest. Het is niet zo dat ik even naar binnen ben gelopen om dit record te vestigen. Nee, mijn leven draait om de bibliotheek deze week (en de komende dagen). Tsja, die scriptie moet ook een keer af en dat gaat namelijk iets beter in de UB. Zelfs op zondag.

In ander nieuws: ik mag een nieuwe telefoon uitzoeken bij Hi (of nog goedkoper gaan bellen). Dat wil ik heel graag, maar ik wil ook heel graag afstuderen. Daarom heb ik besloten pas na dinsdag (de deadline) écht te gaan zoeken. Waarschijnlijk wordt het een nieuw toestel, omdat ik nu met een oude Nokia 3410 zit. En gezien het feit dat ook mijn MP3-speler aan vervanging toe begint te zijn, kan ik nu twee spreekwoordelijke vliegen in een spréékwoordelijke klap spreekwoordelijk slaan.

Ik kon het niet laten om toch vast de Hi shop te bekijken op gave modellen (ik geef het toe, ik ben een nerd, soms). Na het debacle met de u600, ben ik niet zo happig op Samsungs, maar de Innov8 ziet er wel het meest relaxt uit, met de Nokia N85 op een tweede plaats. HTC Touch HD is ook een optie, maar ik weet niet of ik extreem fan ben van touchscreens (ik heb er geen bijzonder goede ervaringen mee, maar aan de andere kant staat de techniek natuurlijk niet stil). Enfin, daar moet ik me na dinsdag maar eens uitgebreid op gaan oriënteren. Ik wil vooral een gave telefoon die niet vóór het aflopen van mijn abonnement er de brui aan geeft (vooral als ik geen geld heb voor een nieuwe).

Maar goed, nu maak ik dus eerst ‘even’ mijn scriptie af. De resultaten zijn bijna helemaal foutloos (vind ik zelf), dus dat in acht nemende komt de conclusie / discussie vandaag (en anders morgenvroeg) wel af. Dan heb ik (de rest van) de maandag voor een grote herschrijving van de inleiding, het nakijken op foutjes en natuurlijk de literatuurlijst / bijlages. En dan liggen er dinsdag hopelijk twee redelijk geslaagde conceptversies in de postvakjes van mijn begeleiders. En dan is het hopen op de goede afloop… En anders mag ik in ieder geval een mooie telefoon uitzoeken.  Troost zit in de gratis dingen.

2 reacties

Sigrid schreef:

Ik vrees dat je het record UB-zitten nog niet verbroken hebt….

Zoggel schreef:

Je bent geen nerd als je de nieuwste modellen van mobiele telefoons bekijkt. Eerder een yup 😉

Geef een reactie