Maandag 26 januari 2009

Vandaag ben ik voor het laatst actief als student Nederlandse Taal & Cultuur. Vandaag is het begin van het einde (van mijn studie). Vandaag gaat alles goed. Als ik straks wakker word, hoor ik ‘One Day Like This’ van Elbow. Ik sta op, enigszins met tegenzin (zoals altijd). Ik zet gauw de verwarming hoog. Kijk om me heen, denk voor de zoveelste keer deze maand “het wordt tijd om op te ruimen”, zet mijn laptop aan en begin aan de afwas.

Want die ligt een dag of twee achter. En ik wil wel op een schoon bord ontbijten op deze historische dag in het leven van Stefan.

Ja, uiteindelijk wordt 26 januari een gewone maandag. Maar ook de maandag dat ik mijn scriptie inlever. De dag dat ik voor het laatst een actieve student Nederlandse Taal & Cultuur ben.

3 reacties

Nederlandse Taal & Cultuur zal nooit meer hetzelfde zijn…
Gelukkig hebben we ook volgend jaar weer een geel bord, zodat onze herinneringen niet verloren gaan;)

Geef een reactie