Daar gaat mijn mol…

We kunnen het natuurlijk niet ieder jaar goed hebben… Ik begon haar juist méér te verdenken… Maar mijn keuze was niet de juiste. Tweede kans (nu hopen dat ze er volgende week niet uitvliegt)… Ik ga voor:

vivienne_250x201_tcm15-170365Kijk. Aniek speelt heel opvallend de mol, maar als zij het echt is dan stelt ze me diep teleur. Ze kan namelijk veel beter acteren dan ze hier doet. Het ligt er nu zo dik bovenop. Aan de andere kant dat was met die vrouw uit GTST (what’s her name) twee jaar terug ook het geval. Daar was het ook een grote deceptie toen de mol werd onthuld. Nee, Viviënne is volgens mij de enige met de juiste verhouding enthousiasme en dubieuze acties.

En als het Rick is beloof ik dat ik nooit meer die reclame zal nadoen (Weet je wat trouwens ook goed was? Dat advies over die lening)… Maar Rick is het niet. Echt niet. Dan is het nog eerder Jon. En die is het ook niet, want het is Viviënne.

4 reacties

Vivienne zal niet de eerstvolgende zijn die afvalt, maar de Mol is en blijft voor mij toch echt Jon! Het zou me overigens niet verbazen als Sebastiaan de winnaar van het spel wordt. Ook Vivienne zie ik nog eerder winnaar (in elk geval finalist) worden dan dat ze de Mol is.

Tja… het blijft deels een kwestie van je gevoel bij iemands gedrag!

Vivienne zal niet de eerstvolgende zijn die afvalt, maar de Mol is en blijft voor mij toch echt Jon. Het zou me overigens niet verbazen als Sebastiaan de winnaar van het spel wordt. Ook Vivienne zie ik nog eerder winnaar (in elk geval finalist) worden dan dat ze de Mol is.

Tja… het blijft deels een kwestie van je gevoel bij iemands gedrag!

Geef een reactie