Ondertussen bij… ditismuziek (2)

Niet iedereen stond te juichen toen ik muzieklogs naar een aparte site verplaatste… Daarom zal ik om de zoveel weken enkele berichten van de muziek laten passeren. Zodat ook de mensen die geen zin hebben om ditismuziek in te typen (Mischa) aan hun muzikale trekken komen.

LVDD: Hello Saferide – Anna >>
Open brief aan een nooit geboren dochtertje, omdat papa zo’n eikel was (met briljante, misplaatste gitaarsolo).

Richard Swift kondigt vierde langspeler aan >>
Swift komt met zijn meest dansbare plaat tot nu toe en het belooft weer een bijzondere les in Amerikaanse popgeschiedenis te worden, op Swifts geheel eigen manier.

Recensie: Antony & The Johnsons – The Crying Light >>
Ik wist helemaal niet of ik deze plaat nu wel zo mooi zou vinden. Maar wat blijkt: ik vind hem FANTASTISCH!

LVDD: Laleh – Simon Says >>
Is het al bijna lente?

Geef een reactie