Vraag ‘t Stefan (3)

Je naam Eleonore
Vraag ik wil graag met een paar mensen oorlog en vrede lezen,want alleen kom ik er niet door ,heb jij een idee? ik woon in de buurt van amsterdam.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHRRGGGGGHHH

Get behind me, Satan!

Serieus: helaas woon ik niet in de buurt van Amsterdam, anders had ik mezelf graag aangeboden. Voor nu moet ik het echt zelf doen… Misschien zou je eens kunnen zoeken op de universiteit van Amsterdam, faculteit der letteren. Er is vast iemand die het boek wil lezen. Maar aan de andere kant… Als je er zelf niet doorheen komt, dan moet je juist doorzettingsvermogen tonen. Dat doe ik ook.

Echt. Ik ben al vijf pagina’s verder ten opzichte van de vorige aflevering. 😛

Heb jij ook een vraag aan Stefan?

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *