Stefan Twittert

  • Ben blij dat Ajax ownt :), wat duren 90 minuten soms lang hè…Oh, en Viviënne is dus echt wel de mol … #
  • Tas inpakken voor trips – en moet de puzzel “boek teruggeven aan iemand die ik vandaag niet tegenkom” nog oplossen… #
  • @Sigrid82 wel updaten he Sigrid… Anders werkt het niet! (lang niet gesproken trouwens: alles goed afgelopen met de scriptie?) in reply to Sigrid82 #
  • @liekevb Viviënne, dus… Alle stukjes vallen op de goede plek 😉 in reply to liekevb #
  • heeft een kaartje voor de motel mozaïque vrijdag gekocht :D. #
  • Kijkt Asterix met Sjoerd in Leiden #

Powered by Twitter Tools.

3 reacties

Tja, ik begin ook steeds meer te geloven dat ik ernaast zit met mijn Mol. 😉 Dat wil zeggen: ik geloof, na nog eens goed gekeken te hebben, ook meer en meer dat het Viviënne is, maar ja, als je op je weblog zegt dat je bij Jon blijft tenzij hij het spel moet verlaten, tja… belofte maakt schuld.

En Jon komt in de finale. Let maar eens op.

Ik zit ook gewoon nog op Viviënne, omdat ik geen afhaker wil zijn, maar KOM, wat haalde ze belachelijk veel geld binnen! Ze had die opdracht in het hotel zo goed kunnen verprutsen! WHY NOT?

Dat is ook precies de reden dat ik nog steeds niet helemaal overtuigd ben van Viviënne als Mol ;-)! Of ze heeft gewoon een ongelooflijk belachelijke strategie, of ze is het gewoon niet.

Ik zou het wel humor vinden als Jon en Viviënne het beiden niet blijken te zijn. Dan hebben we wel een hele slechte Mol dit jaar, want ik zou niet weten waarom Dennis of Anniek een goede Mol is. 😉

We’ll stay tuned…

Geef een reactie