Wellicht vraagt u zich af

Wellicht vraagt u zich af waar mijn altijd leuke berichtjes blijven. Die Stefan moet toch genoeg meemaken, met zijn stage en zijn sociaal leven. Dat is ook zo. Maar die stage kost me veel tijd (en inspanning) en daardoor is de frequentie van berichten wat gedaald deze dagen. Ik begrijp uw verdriet, maar het gaat nu eenmaal zo.

Voor diegenen die niet zonder mij kunnen, hier een aantal Stefun-facts!

  1. Afgelopen weekend heb ik een echte zonnebril gekocht, op sterkte zelfs. There’s a first for everything. Hopelijk kan ik hem dit weekend nog gaan ophalen bij de opticien.
  2. Wist u dat je opticien helemaal niet met ë schrijft?
  3. Aanstaande vrijdag vier ik mijn verjaardag. Ik heb me er nog niet echt mee bezig gehouden (op boodschappen doen na). Ik leef tegenwoordig van dag tot dag.
  4. Mijn laptop wordt heel heet als ie lang aanstaat = niet fijn om op schoot te hebben. Volgende keer toch maar een echt merk in plaats van Aldi?
  5. Stefan loopt nu 4 (vier) dagen in de week stage! Ja, dat is best wel veel.
  6. Ik wil graag naar Tom McRae in de Effenaar in oktober, maar dat is wel op een zondag. Misschien is Mischa te porren voor een uitstapje naar de Oosterpoort?

Hopelijk voldoet dit op dit moment. Ik hoop binnenkort weer in te checken voor nieuwe vertelsels. Als de druk op mijn ketel wat is verminderd.

2 reacties

Hee Steefie,
Van harte met je verjaardag! Geen berichtje ter ere van je verjaardag gepost? Ah, wel jammer.
Tot straks!

Geef een reactie