It’s all in the punchline

Afgelopen donderdagavond was de eerste aflevering van het derde seizoen That Mitchell and Webb Look. En er zat één bijzonder briljante sketch in, gebaseerd op een Engelse flauwe dooddoener. En Mitchell and Webb dachten “die gaan we gebruiken als punchline.” In het fragment hieronder missen we de eerste vijftien secondes van de sketch, maar het wijst zich allemaal vanzelf: feestje, een echtpaar in gesprek met een arrogante eikel. En hij is hersenchirurg. En een arrogante eikel. De sketch duurt net geen twee minuten. En net als je je begint af te vragen waar dit heen gaat, komt er een nieuwe gast binnen… En dan voelt het complete Engelse publiek hem aankomen. En hij is golden.

De hele aflevering: deel1 (voorafgaand aan dit deel met briljante Poirot-imitatie!) en deel 3 (komt erna)

P.s. blijf hangen voor de sketch die er meteen na komt, ook erg leuk.

Geef een reactie