Early Adopter

plakkiesNa jaren als enige (jongen) op de universiteit te hebben rondgelopen op sandalen (ze gaan echt weer hip worden!), moet ik dan toch bekennen dat ik misschien een too early adopter was van de sandaal. De sandaal gaat natuurlijk al luttele eeuwen mee, maar dat betekent niet dat ‘ie niet meer hip kan worden. En die trend: daar was ik de trendsetter van! Dacht ik. Maar zoals ik al zei: ik laat de trend deze zomer even rusten, om het volgend jaar opnieuw te proberen.

Ik hoor u vragen: maar Stefan, ga je dan de zomer door op dichte schoenen?

Neen!
Neen!
Driewerf neen!

Ik ben namelijk overgestapt op de nieuwe trend, bekend van radio en tv: de plakkies. Ze zijn bedacht door de TU Delft en Kidsrights en worden gemaakt van oude autobanden en kurk in Zuid-Afrika. Dat levert in onze ogen grappige en soms onbegrijpelijke teksten op de verpakking op (maar het is gewoon Zuid Afrikaans). Het kost wat, maar volgens de verpakking is het ergens goed voor: ‘omdat jy plakkies gekoop het jij bou mee an ’n betere toekoms vir meer as 500 mense baie dankie!’

Nou, daar doe ik het maar voor. Ik kan nog niet echt oordelen over de loopkwaliteit. Tot nu toe is het wel oké, maar ik moet zeggen dat dit dus de eerste teenslippers zijn die draag (hiervoor liep ik immers op sandalen). Of ze nu lekker lopen of niet, trendsetter ben ik in ieder geval. In mijn omgeving ben ik namelijk de eerste (volgens mijn omgeving tot nu toe). Dus als jij ook cool wilt zijn, volg je het voorbeeld van Stefan (van ditisstefan.nl).

Of niet natuurlijk. Maar dan hoor je dus niet bij de coole mensen.

2 reacties

Geef een reactie