Jeej! Vakantie!

De afgelopen week mocht dan niet legendarisch druk zijn (enkele rapportvergaderingen, uitstapjes en een middag winkelen), nu is dan écht mijn vakantie begonnen. Dat het weer is omgeslagen mag de pret niet drukken, noch dat ik eigenlijk geen grote vakantieplannen heb. Ja, ik wil leuke dingen gaan doen, maar tot dusverre ben ik vooral films aan het kijken, boeken aan het lezen en muziek aan het luisteren. Morgenavond komt daar hopelijk Vierdaagse Entertainment bij.

Bij wijze van experiment had ik tijdelijk het plan opgevat om te gaan kamperen in de achtertuin (van mijn ouderlijk huis), maar nu blijkt dat we geen tentje meer hebben dat daarvoor geschikt is. En dat terwijl het de ideale kampeerplek is: natuur, goede sanitaire voorzieningen en draadloos internet. Mocht ik nog een tentje tegenkomen, dan kan ik het plan natuurlijk alsnog ten uitvoering brengen, maar voorlopig moet ik op zoek naar andere mogelijkheden.

Ondertussen regent het om de zoveel tijd heel erg hard. Ik denk dat ik vandaag maar eens binnen blijf.

2 reacties

Je mag wel een tent van mijn ouders lenen hoor :).

Maar over de vakantie gesproken, misschien moet je een poll houden om te bepalen waar je heen moet?

Geef een reactie